Skip to main content

Fördelarna med Daikin ID

bg-image

Upptäck det nya Daikin ID

Daikin ID kommer att uppgraderas för att bli ännu bättre

Från och med den 6 juni 2021 kommer vi att tillhandahålla en uppgraderad version av Daikin ID. Den nya tjänsten ger enkel åtkomst till alla Daikin-system, samtidigt som den erbjuder ett flertal nya funktioner och fördelar. 

Ett användarnamn och ett lösenord till alla Daikins system

Med Daikin ID får du enkelt tillgång till alla Daikins system och applikationer. Allt du behöver är ett användarnamn och lösenord. Exempel på applikationer du får tillgång till är vår kundportal, e-handel, Stand By Me, Selction Software och mycket mer. 

Hantera personer i din organisation

Använd 'Admin console' för att hålla er organisationsinformation uppdaterad. Med hjälp av denna funktion kan du lägga till, redigera och ta bort personer från din organisation. Därmed har du kontroll över vilka personer i företaget som har tillgång till olika applikationer.

Hantera din egen profil

Nya Daikin ID ger dig möjligheten att hantera din egen profil och informationen som anges där. På så sätt kan du säkerställa att alla applikationer har rätt information om dig.

Frequently Asked Questions

Har du frågor eller funderingar om Daikin ID och dess funktioner? Då rekommenderar vi att du tar dig en titt på vår FAQ!