De 'Admin' functionaliteit

Admin console.png

Beheren van medewerkers in uw organisatie

Gebruik de 'Admin console' om uw organisatiegegevens up-to-date te houden. Met de 'Admin console' kunt u als B2B-partner medewerkers toevoegen, wijzigen en verwijderen uit het account van hun organisatie. Op deze manier bepaalt u zelf welke personen in uw organisatie toegang hebben tot de applicaties van Daikin.

Toegang tot de Admin Console

De 'Ädmin Console' is toegankelijk via My Daikin Customer Portal. Gebruikers die de rol van 'Beheerder' hebben, zien de link 'Mijn organisatie beheren' in het gebruikersmenu van My Daikin Customer Portal.

Invite member.png

1. Nodig nieuwe gebruikers van uw organisatie uit 

In de 'Admin Console' kun je klikken op de 'Invite member' button om nieuwe gebruikers binnen uw organisatie toe te voegen aan het bedrijfsaccount. 

Edit member.png

2. Wijzig profielinformatie en ken rollen toe

Wanneer u een nieuwe gebruiker wilt toevoegen of een bestaande gebruikers wilt wijzigen, dient de profielinformatie (zoals naam, e-mailadres, functie, etc.) ingevuld te worden. 
Bovendien kan ook de rol/rechten van de gebruiker aangepast worden, om er zeker van te zijn dat de gebruikers toegang hebben tot de juiste informatie op My Daikin Customer Portal. 

Delete member.png

3. Gebruikers van uw account verwijderen

Wanneer iemand uw organisatie verlaat, wilt u niet dat die persoon nog toegang heeft tot de Daikin-applicaties uit naam van uw organisatie.

U kunt deze gebruiker eenvoudig selecteren en hem/haar uit uw organisatie verwijderen, waarbij u alle toegang ontneemt.