Skip to main content

Admin console voor beheerders

Beheer de profielen van uw werknemers binnen uw bedrijf/organisatie

Gebruik de 'Admin console' om de gegevens van uw bedrijf up-to-date te houden. Met de 'Admin console' kan u medewerkers toevoegen, wijzigen en verwijderen als ze de onderneming verlaten. Op deze manier bepaalt u wie binnen in uw bedrijf toegang heeft tot welke Daikin tools.

De Admin Console

Admin console  voor beheerders is toegankelijk via de Customer Portal. Gebruikers die over de rol 'Delegated Admin' beschikken, zien de link 'Mijn organisatie beheren' in het gebruikersmenu van de Customer Portal.

1. Een uitnodiging sturen naar een nieuwe medewerkers binnen uw onderneming

Klik in de 'admin console' op de knop 'Lid uitnodigen' om nieuwe personen aan uw onderneming toe te voegen.

2. Bewerk profielgegevens en bepaal de rol

Bij het uitnodigen van een nieuwe of het wijzigen van een bestaande medewerker, moeten de profielgegevens zoals naam, mailadres, functie binnen het bedrijf,... worden ingevoerd.

Ook de rol van de gebruiker kan gepersonaliseerd worden. Zorg ervoor dat de medewerkers de juiste rol hebben op de Daikin Customer Portal om toegang te kunnen hebben op de juiste informatie.

3. Verwijder medewerkers uit uw bedrijf

Wanneer een medewerker uw onderneming verlaat, wilt u niet dat deze persoon nog toegang heeft tot Daikin toepassingen in naam van uw bedrijf.

U kunt deze medewerker gemakkelijk selecteren en hem of haar uit uw organisatie verwijderen. Hiermee ontneemt u hem alle toegang tot informatie.